Over ons

Financiele zorgconsultent Noord Nederland

Wij zijn een financieel zorgconsultant die zich richt op het bieden van uitgebreide en op maat gemaakte financiële oplossingen aan onze cliënten. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die zich toegewijd hebben aan het helpen van mensen bij het oplossen van hun financiële problemen.

Onze diensten omvatten beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldhulp, de Wet schuldsanering Natuurlijke Personen, mentorship en curatele. Wij geloven in het bieden van een totaalpakket aan diensten, waarbij we u kunnen helpen bij elke stap van uw financiën.

Wij bieden beschermingsbewind aan voor mensen die hulp nodig hebben bij het beheren van hun financiën, zodat zij zich kunnen concentreren op het verbeteren van hun levenssituatie. Onze budgetbeheer diensten helpen onze cliënten om hun financiële situatie onder controle te krijgen en hun uitgaven op een verantwoorde manier te beheren.

Onze schuldhulp diensten zijn gericht op het bieden van praktische en effectieve oplossingen voor mensen die worstelen met schulden. Wij werken samen met onze cliënten om een plan op te stellen om hun schulden op te lossen en weer op weg naar financiële stabiliteit te gaan.

Onze deskundigheid op het gebied van de Wet schuldsanering Natuurlijke Personen stelt ons in staat om cliënten te helpen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun schuldenproblemen.

Ons mentorprogramma is gericht op het bieden van lange-termijn ondersteuning en begeleiding aan onze cliënten. Onze curatele diensten zijn gericht op het beschermen van onze cliënten en het waarborgen van hun financiële stabiliteit.

Als financieel zorgconsultant staan wij volledig achter onze diensten en geloven wij in het helpen van mensen om hun financiële situatie te verbeteren. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen.

Maak vandaag nog gebruik van onze ondersteuning

Contact formulier

Hoe eerder u actie onderneemt, hoe sneller u weer financieel stabiel kunt zijn. Neem de stap nu en vul het formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

    Logo Financiële Zorgconsulenten Noord Nederland

    Neem nu contact op