Ik ben cliënt

Problemen?

Heeft u moeite met uw administratie of heeft u schulden en komt u zelf niet meer uit? Wacht dan niet te lang en neem contact op met ons of met uw gemeente. De gemeente is verplicht om u te helpen of te verwijzen. Zij stellen hier wel voorwaarden aan. Aan de andere kant mag u verwachten dat u binnen vier weken een gesprek heeft waarin uw hulpvraag wordt vastgesteld. Als er bedreigende schulden zijn, bijvoorbeeld omdat u wordt ontruimd uit uw woning of wordt afgesloten van gas en elektra, dan vindt er binnen 3 werkdagen al een gesprek plaats.

De juiste hulp voor u

Heeft u moeite met het regelen van de (juiste) zorg en hulp? Hoe gaat dit in zijn werk en welke soort dienst ben je nodig? Klik op de tegels voor meer informatie over onze diensten.

Beschermings bewind
Budgetbeheer
Schuldhulp
WSNP
Mentorschap
Curatele

Wacht niet te lang

Het krijgen van schulden is een zeer stressvolle en overweldigende ervaring. Het kan uw leven beïnvloeden op vele manieren, waaronder uw emotionele en mentale gezondheid, uw relaties en uw vermogen om uw verantwoordelijkheden na te komen. Wanneer u schulden krijgt, is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen, zodat u op de juiste manier kunt omgaan met deze situatie en zo snel mogelijk uw financiën op de rails kunt krijgen.

Een van de grootste redenen waarom iemand zo snel mogelijk hulp moet inschakelen bij het hebben van schulden, is om te voorkomen dat de schulden uit de hand lopen. Hoe langer u wacht om iets te doen aan uw schulden, hoe groter de kans is dat deze schulden groter worden en moeilijker te beheren. Bovendien kunnen rentekosten en boetes toenemen, waardoor u nog meer geld verschuldigd bent.

Een andere reden om zo snel mogelijk hulp in te schakelen, is om uw emotionele en mentale gezondheid te beschermen. Het krijgen van schulden en het niet weten hoe u hiermee om moet gaan, kan leiden tot stress, angst en depressie. Dit kan uw vermogen om goede financiële beslissingen te nemen belemmeren en u verder in de schulden duwen. Door zo snel mogelijk hulp in te schakelen, kunt u zichzelf helpen om de emotionele impact van schulden te beperken.

Ten slotte is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen omdat het uw toekomstige financiële gezondheid beschermt. Schulden kunnen uw vermogen om uw verantwoordelijkheden na te komen belemmeren, zoals het betalen van uw huur of uw rekeningen. Door op tijd hulp te zoeken, kunt u ervoor zorgen dat u uw verantwoordelijkheden blijft n

Maak vandaag nog gebruik van onze ondersteuning

Contact formulier

Hoe eerder u actie onderneemt, hoe sneller u weer financieel stabiel kunt zijn. Neem de stap nu en vul het formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

    Logo Financiële Zorgconsulenten Noord Nederland

    Neem nu contact op